Gastendag

align= align= align= Deelnemers aan onze gastendagen vinden dit dagen waar ze altijd naar uitzien. Ze komen wandelend, op de fiets of worden opgehaald met het busje van de Janke Tromp.

Bij aankomst staat de koffie of thee klaar. Dus vlug een bakje, soms met gebak als er iemand jarig is geweest of wat anders lekkers. Ondertussen worden alle nieuwtjes uitgewisseld,drinken we een tweede bakje en wordt het tijd dat we in beweging komen. Onder het genot van een hapje en drankje gaan we los met koersbal, zijn we in beweging en genieten we van de mooie en minder mooie koersen die onze ballen maken.

Rond 12 uur wordt onze maaltijd opgehaald bij Foekje Boltjes – de Kaap te Stavoren en de tafels gedekt. Het is altijd weer een verrassing wat de pot schaft en samen eten is veel gezelliger dan alleen.

Na het eten komen de gezelschapspelen op tafel en hiermee vermaken we ons de rest van de middag, krijgen we nog koffie of thee met een koekje en, soms voor ons veel te gauw, is het al snel weer tijd om huiswaarts te keren.

Heeft u al lezend ook zin gekregen in zo'n gastendag, kom dan eens gezellig langs.

Het seizoen loopt van september tot en met april/mei.
In de zomermaanden is er een maandelijkse koffiedrinkochtend.
Donderdags 1 keer in de 2 weken.
De kosten bedragen 15.00 euro all in.
Gastheer en gastvrouw zijn Willem Bouma en Corrie Tolsma.
Chauffeur is Jan Venema.

Tot ziens!

Dienstencentrum
Janke Tromp
Himmelumerdyk 2c
8721 GT WARNS

Telefoon: 0514-681666
van 09.30-10.30 uur

E-mail: janketromp@gmail.com